Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtens rock är inte naturligt röd.

Det bankar på en dörr,
tunga steg rör sig mot ett vackert rum.
Jag vet vem det är, jag vet vad han vill.
Men inte på något sätt kan jag förklara för den glada folksamlingen
att tomten har en hemlighet.

Vad hände egentligen när pappa gick och postade brev?
Det var bara några minuter sedan.
Varför går en mystisk man in genom dörren
som om han bor där?
Hans säck ser tung ut, har han något till er?

Pappas brev ligger blodiga i snön,
Tomtens rock är förförande röd.
Hans luva påminner om blodet som rann
från pappas huvud för tre minuter sen,
Då tomten visade sitt sanna jag
och drog fram en nyslipad kniv.




Fri vers av Cija
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-12-24 01:15



Bookmark and Share


  Kakaan
Usch... vad hämsk!
men fint skrivet
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija