Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julius Cesar, den här ordramsan skulle du också ha haft sagt ju...


Jag såg, ville ha och fick.



En kork...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-24 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf