Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick några klappar iaf. Så lite snäll har jag kanske varit.


Tomtefnissarna


Tomtefnissarna
försökte dela ut klappar

Men skrattade så de
inte klarade av att
läsa etiketterna.


/ Smile...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-12-24 22:11



Bookmark and Share


    wilja
åhh, mitt leende sträcker sig från vänster till höger örsnibb.
söt!

bra att tomten skärpte till sig och gav dig lite fina klappar.
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf