Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hand

 

mitt i din hand

bor en kung

och ett paradis

det finns ett rike där också

någonstans i handlinjernas kors

i mötesplatsen av liv och öde

där bor ni

längtans hjältar

stryker ytan av det

med min hand

och hoppas jag aldrig kan släppa




Fri vers av vissla
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-12-25 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla