Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast

du är som isen
som vattnet
du är så svår att se
men så lätt att se igenom.

jag genomskådar dig
när du försöker
ljuga dig bort till
opacitet 0
procent

men jag orkar inte bära dig
på dessa ruiner av tegelstenar
på mina axlar

så jag ljuger mig bort till opacitet 0 procent

vi ljuger bort sanningen

vi betvivlar våran plats i livet
som vi inte vore värda den

jag stänger in mig
i mig
och jag låser alltid
så ingen
ingen
någonsin
tar sig ur




Fri vers av theendofnow
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-12-25 21:26



Bookmark and Share


  Emanuel H
Opacitet?
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow