Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du fick ett paket som var rött



Säg vad ska jag önska mig mer
för att lycka få känna nu
Ja inte blir det något paket
det enda jag önskar är ju du

Du som är min puzzel bit
när ska du komma hit
Så jag kan passa dig
lika bra som du passar mig

Som stjärnorna glittrar i
nattens vrå
Är det bara en stjärna som jag
inte kan nå
Och den stjärnan är du
så var snäll och ramla ner nu

För någonstans på vägen
satte jag dig för högt på piedestal
Nu är det dess värre inte
mitt egna val

Nej valet gjorde mitt hjärta
hon landade när hon tyckte
att hon hade hittat den rätta

Säg varför ska hon vara där
om det bara är hon som är kär
Så du fick ett paket som var rött
som var sött
Mitt hjärta gav bort sig själv till dig
Men här är det ett stort tomrum hos mig













Fri vers av Spirit
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-12-25 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit