Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en kära vän


Godnatt, min vän



Godnatt, min vän
drömmen väntar på dig
gömd i nattens sammetsgardin
den finns, bara för dig

Godnatt, min vän
låt drömmen komma till dig
en smekande, lekande vind
kysser din kind

Godnatt, min vän
kärleken väntar på dig
gömd i nattens sammetsgardin
den finns, bara för dig

Godnatt, min vän
molnen, de dansar för dig
i vårvindens valsmelodi
de finns, bara för dig

Godnatt, min vän
morgonen väntar på dig
gömd i orden som han säger
finns kärleken till dig

God natt, min vän ...




Fri vers av Rimsmeden
Läst 6088 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-26 16:38



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fin hälsning som känns som en smekning bland raderna av vackra ord...
2007-04-01

  KonstigaKatter
mmm... så mjuk godnatt... så mjuk som sammetsgardin... du behöver inte nämna ordet "kärlek" - "Godnatt, min vän" är kärleksfull ändå...
2006-12-28

  curra
mycket fint!
2006-12-27

    Camillaa
sORGSEN
men mycket fängslande1

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden