Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om besvikelse...


Tomma ord...

Även fast dina löften om en bättre värld för oss bara var tomma ord, Så hade jag hoppats på att du skulle ta mig bort från denna jord.
Tillsammans hade vi kunnnat drömma oss bort ifrån denna hårda värld, Sluppit kämpa för rättvisan och kunnat lägga ner våra svärd.
Drömma oss till en plats där sådant som respekt, frihet och rättvisa redan var givet.
Vi hade kunnat slå oss ner och bara njuta av livet.
Slutat hoppas på det bästa och istället insett att det bästa redan fanns, älskat allt i nuet, lära oss acceptans.
\'Leva i en värld där inte tro skulle behövas eftersom att vi redan skulle ha fått svar på våra frågor och veta.
Men du ville inte drömma, för du ville inte önska och du ville inte önska, för du ville inte hoppas och du viulle inte hoppas, för du ville inte bli besviken när du inwsåg att allt var en dröm...
Jag hade nog aldrig heller velat vakna isånnafall.
Men vad vore livet egentligen värt om man inte vågade ta risker, chanser, tillfällen i akt?
Nu får du ju istället bara leva med allt du sagt, När du hade kunnat leva i drömmen med mig...




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-26 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa