Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvakt


Inget att säga
solen upp och ned i syd
dag in och ut




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-27 10:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skickligt om en av alla dessa dagar som bara kom och gick.

Eva
2009-03-22

  Cris
Ja då måtte dagen vara in-o-ut om solen går upp-och-ner i syd..
jag blir yr och upp och ner :-)
2006-12-27

  Nettan
Mmm en dag som alla andra fast du säger det med bravur ;)
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP