Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inblick


ett halvt varv med
överkroppen till en
störtande rörelse
mot golvet
på rygg med ansiktet
åt sidan ut från
nästippen alla
tänkbara utgångar
uppradade i linje
deras ännu ickeexistens
i ett djupt andetag,
oroande, sövande,
betryggande
i sin möjlighet till
aldrig infriande
och blodkärlen,
de forsätter
att växa
inåt




Fri vers av baklänges
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-12-28 00:29



Bookmark and Share


  Ida Karolina Bertilsson
Den här texten fullkomligt sveper mig bort och länmar mig i ett fuktigt mörkt hål av förtvivlan.

Jag älskar det!

Bra skrivet.
2007-02-09

  K*
ja, riktigt riktigt bra...
det är en extrem nära känsla i det här
och slutet ***!!!!! läskigt bra!

blodkärlen ..

tack
2007-01-08

    ej medlem längre
en extremt närvarande
nerv i den här texten,
trots att den också känns,
eller upplevs, lite i halvfart,
en sömnigt laddad
förnimmelse

riktigt, riktigt bra
scenen, formatet
2006-12-28

  Smultris
Är det Deja vu eller har du haft denna publicerad förr?

I vilket fall som helst så älskar jag den...
Jag faller ett helt varv för dina invecklade ord
som alltid betyder mer än vad dom säger...
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges