Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonsex


ständigt

söker mina ögon efter dina
underbara

när de nått sitt mål

kan jag njuta din själ
i djupa sinnliga klunkar

känna din brinnande blick
söka av mina sinnen

så djupt att
våra inre speglar
synkroniseras

och universum

darrar

av lycka




Övriga genrer av pixter
Läst 1732 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-01-09 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Caramba!!
2010-12-28

  Jessica Ebbesson
Underbar...är denna ögonsex!!
2006-02-22

  Hans w-art Westlund VIP
mycket bra. favorit...
2005-03-17

  Hans w-art Westlund VIP
det blir paus i flödet och då får jag inte rätta känslan, men det är jag, och det här vara bara lite konstruktiv kritik...
2005-03-14

  johii
ska be min sötsi läsa den också.. så hon förstår hur jag känner för henne.. hihi
jättebra :D
2005-01-30

    Malin Johansson
ögonsex är något så underbart och det beskriver du ännu bättre i din dikt
2005-01-20

  Ann-Cathrin
så vackert så bra skrivet så träffsäkert och vilket flyt i texten....
2005-01-19

    Malin Johansson
ögonsex så ljuvligt, så underbart, så helt perfekt bra.... så så....
2005-01-17

  Markattan

2005-01-13

  Mats L.
Bra den här
2005-01-11

  karenina VIP
härligt, darrar, vill bara ha.... mmmm......!
2005-01-09

  Anna H
Så härligt beskrivet! Just det där med att se in i någons ögon, någon man älskar, det är en fantastisk upplevelse och du har beskrivit det bra!
2005-01-09

  Cattis Rönn
det är så man ryser när man läser detta...Bra skrivet!
2005-01-09

  Sara Boström
den där känslan när jag läser din dikt, den där hisnande känslan. Ögonsex - vilket härligt ord!
2005-01-09
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter