Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

religion

jag tror inte på dagen

natten
har så mycket mer att
säga




Fri vers av pixter
Läst 505 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-24 02:33



Bookmark and Share


  Tillbringaren
En liten pärla. Jag övertolkar den iofs säkert:)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter