Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ja

 

borde gå på en begravning
av lust och känsla

borde rulla upp mig själv
i tunna papper och plånas ut
mellan de vita arken

borde möta mig själv
i en mörk gränd

förfasas
till döds
av varandras nakna
pumpande
hjärtan


en
av
mig

 

borde mirakulöst
överleva

av sanningen




Fri vers av pixter
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-12 19:12



Bookmark and Share


  Engel
Du beskriver det knivskarpt. Och ändå så mjukt.
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter