Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frys mig långsamt

sjön sjunger
men
stillnar i sången

målar i intet utan
pensel
hårdnar i greppet
men
kluckar alltjämt i varmare
strömmar

allt

ändras för varje ögonblick




Fri vers av pixter
Läst 635 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-17 00:24



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt bra diktat!
2016-05-22

  backsippa
Helt och fullt
Livet är bara galet
Låt oss få så vara
2015-04-12

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-02-09

  Tillbringaren VIP
Den här gillar jag! Så vackert om vattnet. Och fint att vattnets karaktär kan stå för hela livets dito.
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter