Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälska

jag väntar naturen
välver inget fram i min kropp
låter sanningen smitta
om den den hittar sig själv
ur sin knopp




Fri vers av pixter
Läst 563 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-22 01:47



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Vilken laddad dikt absoluta applåder får du här av mig
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter