Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgift i en poesigrupp: Tanka(5-7-5-7-7 som börjar på -porslinet- och slutar på -dukat-


förlösning

porslinet var dyrt

men kraschas del efter del

i tusen bitar

 

hon fann sitt hjärtliga skratt

nu är det färdigdukat




Bunden vers (Tanka) av pixter
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-23 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allting kan gå itu...
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter