Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade...

Vi älskade tills kärleken tog slut...

Vi kunde inte göra mer.




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-12-28 10:59



Bookmark and Share


  Henning Hson
Det blir konst, tummen upp!
2016-03-10

  Dilsewat
Om det är äkta kärlek tar det väl inte slut?
2007-01-10

    Silverbjer
Underbart!! Se där, man behöver ju inte alltid rimma ;)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa