Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett år på poeter.se idag!


Rymdlyrisk


Genom varandra
vi strömmar vår levnad
i flytande rymd




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-12-28 18:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert om människor i samklang.

Eva
2009-03-22

  Lola
Grattis, one year haiku master mind!
...känner för övrigt igen detta tema... =)

Finfint, det svänger som ett headbang-rejv på konserthuset!
2006-12-30

  minette
vacker vännen :)
2006-12-29

  Cris
så sant så sant och snyggt skrivet om vår flytande levnad här tillsammans och Grattis 1-åringen.. Vill du har tårta??
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP