Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till alla de som jag värderar högst :D


Vänskaps kiss




Vänskap är som att kissa på sig







Alla kan se det, men bara du kan känna den riktiga värmen







Tack för att du är kisset i mina byxor
















Fri vers av Jeanette
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-28 22:04



Bookmark and Share


  Freeman
Åhh......det var varmt och myyysigt skrivet!!!! <3
2006-12-29

  Freya
åh vad myskomysig

*ler så att läpparna ramlar av*
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette