Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är skriven 22/6 -04


Älskar och Hatar

Jag älskar ditt hår, jag hatar att jag aldrig får röra vid det!

Jag älskar dina ögon, jag hatar att dom aldrig kollar på mig!

Jag älskar dina armar, jag hatar att dom aldrig är runt mig!

Jag älskar dina händer, jag hatar att jag aldrig får hålla i dom!

Jag älskar dina läppar, jag hatar att dom aldrig nuddar mina!

Jag älskar dig, jag hatar att du inte älskar mig!




Fri vers av Jeanette
Läst 714 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-28 22:07



Bookmark and Share


    susi
sant man älskar och hatar samtidigt .
2007-01-08

  Atena
något som vi alla kan relatera till.
att vilja ha men inte få.

riktigt fin var den!
2007-01-03

  Freeman
Vad underbart skrivet...har själv skrivit en liknande för ett tag sedan...fint!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette