Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År

Upphöj era
glas
Snart skola
klockan slå

 

Upphöj era
blickar
Våga se framåt
mot ljusare tider

 

 

Nu är tiden
kommen
Det nya året
ringer in

 

Och i dunklet vilar det gångna året


Gott Nytt År




Fri vers av WhatIsLife
Läst 1583 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:57



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
En stor sanning i största enkelhet!

Gott nytt år!
2006-12-29

    Eva Olsson
Ett Gott Nytt År till dig!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife