Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal i en egenartad version

 

 

"Bara en dåre skriver lyrik

från morgon till senan natt"

- bara en dåre

så är jag väl det

säger jag med ett skratt

 

"Bara en dåre skaldar alltjämt

trots att han är dilletant"

- nåväl en dåre

det ska jag förbli

säger jag nonchalant

 

"Bara en dåre sitter förnöjd

o kvädar utan nån rast"

- bara en dåre

så är jag väl det

säger jag lite vasst

 

"Bara en dåre skriver sin dikt

förutan nån rim o reson"

- ja men en dåre

han måste ju ha

en egenartad version

 

"Bara en dåre tror på en dröm

ja han måtte inte va klok"

- sanningen är

inget större besvär

så kalla mig gärna för tok

 

 

Bs-06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-12-29 10:17



Bookmark and Share


  Howlit
Måtte jag aldrig komma till sans... =)
2007-01-13

  Paulina LH VIP
Snyggt! :)
.
2006-12-31

  Anders P VIP
Leve dårarna och tillåt dem att ta ut svängarna.
2006-12-30

  "Silver" VIP
Yes! Där satt den! Poeta på bara!
2006-12-29

    JJ VIP
Din dårskap kan vara ett tröstens ord för någon annan. Mvh. JJ.
2006-12-29

    ej medlem längre
Kan bara instämma till skaran av dårar här under mig!
Snyggt rimmat!
2006-12-29

    steffe struts
Du har en förmåga att formulera dig
på ett lekande lätt sätt. Dina rim är av
bästa klass.

Bugar, bockar och sticker fram en rosbukett!

stefan
2006-12-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Jag skriver under på detta! Hälsar vännen Fredrik
2006-12-29

    Syrak
Mästerligen igen....gillar den starkt
2006-12-29

  figurett
bra! Bedömmaren, med vilka ögon kan den skåda, drömmaren, utan egen fantasi, levs förtryckt, hellre förryckt, kan även jag tycka om, denna dikts mening!
2006-12-29

  Nina V A
från en tok till en annan :) en sån underbart porlande skön text, blir så jäkla glad och happy!! Härligt Bodil!
2006-12-29

  kath
jag hoppas ingen har sagt detta till dig ...

hursom jag sällar mig till skaran .. av tokpoeter ... något som världen skulle må bättre av att ha fler ------- :)

härlig rytm som vanligt och en skön text .... som alltid det med
2006-12-29

  Lilla My* VIP
*L*Låtom oss döpa om sidan till dårar.se**
Här kan du ta i hand på en till tokdåre;))
Tass tass**
2006-12-29

  Cris
hehe..ja låt oss ta ihand..!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg