Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstämning

Se hur stilla gryningsvinden
Smeker över sädesfält
Bort till skogen vandrar hinden
Tuppen ropar högt och gällt

Dags att vakna, solen höjer
Sig ur havets stilla våg
Morgonbrisen åter böjer
Strån av havre, korn och råg

Nattens vila är till ända
Fastän daggen dröjer kvar
Blomman sig mot solen vända
Dagen åter vaknat har




Fri vers av Lillasyster F
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 15:57



Bookmark and Share


    Rafael
Jättefin
2017-06-26

    Trast
God vers. Skulle möjligen vilja ha \"blommor sig mot solen vända\" så att den plurala verbformen blir korrekt.
2008-01-30

    Maria Malm
Känner daggen under fötterna. Frisk morgonstämning.
2007-03-24

  "Silver" VIP
Okej, nu kunde jag.
*torkar tårarna*
Du skriver ju helt klockrent, både med takt och rim.
Egentligen är jag inte överraskad.
Det är underbart att se dina dikter här.
2006-12-29

  "Silver" VIP
Försöker skriva, kunde inte på den andra
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F