Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vår underbara katt Nisse


Katt-haiku

Här kommer katten
Tassar över blank parkett
Så pang i luckan

Vädrar i luften
Var finns äventyret tro
Smiter runt knuten

Är borta ett tag
Och jag kan bara vänta
Och bida min tid

Där är han igen
Hans skuldror under pälsen
Liknar ett lejons

Vill nu åter in
Men inte genom luckan
Jag öppnar dörren

Han ser så nöjd ut
Vad han har gjort där ute
Är en hemlighet




Bunden vers (Haiku) av Lillasyster F
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-29 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet* Jättebra!
2006-12-31

  "Silver" VIP
Den är riktigt bra, fångar det där "kattiga" på pricken.
Ett förslag är att skriva ihop raderna lite mer, tre och tre så att säga.
Tror att det skulle göra den mer rättvisa.
Kram!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F