Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ATT FÅ EN VÄN ÄR ATT VARA EN


EN VÄN

EN VÄN

ACCEPTERA DIG SOM DU ÄR

TROR PÅ DIG

RINGER BARA FÖR ATT SÄGA HEJ

ALDRIG GE UPP OM DIG

SOM FÖRLÅTER DINA MISSTAG

HJÄLPER DIG

HÅLLER DIG MYCKET NÄRA HJÄRTAT

SOM ALDRIG DÖMER

SÄGER DIG SANNINGEN NÄR DU BEHÖVER
HÖRA DET

FÖRSTÅR DIG

VÄRDESÄTTER DIG

LYSSNA PÅ DIG

FÅ DIG TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-12-29 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G