Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS VÄGAR





Kan någon förstå kärlekens vägar på denna jord
Det finns ingen manual ibland får man inte fram ett ord
Men kärleken är universell och har inga gränser
Det som kärleken gör att man ser att människor glänser

Vägarna kan vara olika men alltid är det samma mål
Känslan är ofattbar och man vill bara glädjeyttra ett vrål
Det är en labyrint av känslor som väller fram
En människas gåva i denna tid i stress och stök och glam

Vårda din kärlek väl för det är den innerligen värd
Kärleken till varandra är bättre än något vasst svärd
Tänk om man kunde konservera kärleken på burk skicka ut
den över jordens länder
Även om det finns olika åsikter borde man fatta varandras händer

Så låt kärleken bli en symbol för de goda värden
Att besinna sig och inte ta till de där övermäktiga svärden
För när kärleken har dött var finns det då kvar på jorden
Bara ett tomt skal av förödelse, man hade kunnat satt sig vid
förhandlingsborden


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 958 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G