Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLJ ETT LIV SOM HAR MENING



I själva verket
om du är redo
eller inte
En dag kommer
allt att ta slut

Det kvittar var du
kommer ifrån
Eller viken väg
du tar

Så välj ett liv att leva
som har en mening



Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 918 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G