Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖPPNA SJÄLENS FÖNSTER



Att kunna öppna själens fönster och blicka in i ditt hjärta
För det som finns där kanske inte syns som en smärta
Alla har vi våra hemligheter som ger sordin i de här livet
Det är bättre att tala om det, eller får något skrivet

Om man förtränger det som har varit kommer det alltid igen
Man borde ta tjuren i hornen, inte dra ner någon persienn
För själen är en öppen bok och vill förmedla vad som har hänt
Känslorna är starka när man inte kan läsa detta på pränt

En frisk fläkt av ny luft borde koma in i allas sinne
Det är viktigare med sin ångest inte över någon stackars finne
Ju längre fönstret få stå stängt desto svårare blir allt
Den värme man utstrålar kan övergå till något riktigt iskallt

Så öppna ditt fönster på vid gavel nu och med en gång
Låt allt få komma ut och flyga till dig som i en kärlekssång
Då blir ditt hjärta glad och du läker mycket fort
För du kan inte göra något åt det som redan är gjort

Mr GRapenskog





Fri vers av Mr G
Läst 1083 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-04 16:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nej det som är gjort är gjort- det enda vi kan ändra är framtiden... mycket vacker...
2007-12-04

  SusanneStrömstedt
Jag kan höra en vacker melodi till din underbara text...
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G