Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANDVÄSKAN HEMMET I MINIATYR


Det bästa för en kvinna är en handväska inte diamanter
För den kan se ut hur som helst i sina kanter
En passion för detta är och förbli mycket stort
Har jag nu köpt en ny, vad är det jag egentligen har gjort

Handväskor kan innehålla nästan en kvinnas hela liv
För det är ett enormt utbud och ett fasligt driv
Kan man under ett liv köpa ett hundra elva väskor i genomsnitt
Då kan man faktiskt säga att detta har blivit en enorm hit

En handväska har en förmåga att innehålla den mesta
För den är oumbärlig ja, för allra de flesta
Man har hemmet med sig í någon slags miniatyr
Det finns små och stora och för en kvinna är den inte dyr

Det västenliga är att jag får med min handväska så klart
Detta är lika viktigt som livet självt, det är helt uppenbart
Så handväskan har verkligen fått en ny renässans
Något har för närvarande inte den minsta chans

Mr Grapenskog





Fri vers av Mr G
Läst 868 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 14:41



Bookmark and Share


  Annmargreta
Jag menar var har dom sitt hem?
2007-09-04

  Annmargreta
mycket bra, har ofta tänkt på det här.
Var har männen sina grejer?
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G