Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUSA VÄGEN




Låt mig få se vägen som leder till den ljusa ängen
För där har jag hört att människor är bäddade i
blomsterhängen
En skir grönska av kärlek kan man beskåda på avstånd
Ljuset strävar liksom uppåt som en vit plafond

Alla människor är som grässtrån de vajar för vinden
Där ser man glädje och tro inga tårar rullar på kinden
Här svävar trons magi över bräddarna och ge kärleken ett namn
För många har seglatsen varit hård ,men nu är de i en trygg famn

Det skimrar av guld när solen lyser så där klart
Detta är något som vi alla borde se, det är underbart
Var finns denna väg som leder till detta öppna fält
För just nu känns det som mänskligheten är satt på trons
självsvält

När du kommer fram till ängen vet du detta med en gång
Där hörs människorna glada skratt, där sjunger de lyckans sång
Den väg som leder oss fram ,får vi själva ta reda på
Men tag Hans hand han vet vägen, när vi går där båda två

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 962 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G