Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER.SE


Poeter. Se

Vad har de att komma
med
Är det så att
vi borde öppna
våra ögon för detta
istället för att bära
skygglappar skulle
det vara det rätta

En sund dikt i en
sund själ
Blir väl till kanske
av ett skäl
Tanken var väl
en stunds reaktion
Men tyvärr är det nog så
att detta är en förbjuden zon



Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 934 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 21:16



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Intressant! Tankeväckande!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G