Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var då det,.


Min djupaste känsla.

Var det värt att kämpa för?
En enda tanke.
Min innersta önskning,
ett kvävt skrik.
En rörlese.
Blicken bakom dina ögonlock,
en hopplös mening.




Fri vers av Katja-
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-12-29 22:10



Bookmark and Share


    L.I.E
bättre sent än aldrig... eller ?
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-