Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,.


En tanke

En avsats, virvlande förhoppningar.
En viskining, en stavelse.

Du kom.

Tankarna bröt tystnaden.
Bubblande önskningar.
Mitt löfte.

Farväl.




Fri vers av Katja-
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-