Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla barn

Vacker är natten
gnistrande klar

 

Himlavalvet äro diamantströdd

 

 

Blundar och skänker
 en tanke åt dig

 

 

Ensam stjärna lyser för oss




Fri vers av WhatIsLife
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-29 23:08



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife