Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


timglas


genom timglasets sandstråle
ser vi lögnerna hopa sig i drivor
små små onödvändigheter
i en växande hög

vi tittar inte på varandra
vi tittar inte på något
inte något förutom
bortåt
bakåt
inåt
och förbi





Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 04:10



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En strålande dikt! Utmärkt skrivet.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi