Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


utväg


någon
har fångat
alla osagda ord
i små små ampuller
av kristalliserad tystnad
nödutgångar i en larmande omvärld
lägg en under tungan
bit i panik




Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 04:11



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Magi, filosofi! Snyggt!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi