Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskade dig


Tack 2006


Måndag till söndag, Januari till december
Jag kysser varenda blad i min kalender

De röda dagarna, de svarta och de grå
En vecka, tre veckor. Femtiotvå

Du gav mig vinter och den bästa av vårar
En glädjefylld höst efter en sommar i tårar

Binder ihop bladen med röda band
Lägger varsamt i en låda bland andra minnen
Jag kommer att sakna dig ibland
Och för evigt minnas dig med alla sinnen





Fri vers av Esset
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-12-30 17:23



Bookmark and Share


  blåljus
du är verkligen en poet!! underbart språk och väldigt vacker.
2007-06-23

  Sofia i hatstaden
oh,vad söt denna var!!
Du rimmar o fabulerar utan att det känns jobbigt eller krystat.
Bra gjort :D
2007-02-15

    stellaa
superfin dikt om året :)
2006-12-31

    Nicklas VIP
Väldigt fin rytm och ordföljd! Gillar den här, verkligen.
Roligt att du kommer minnas året och sakna det ibland.
Jag själv kommer att minnas det här året. Året som började på bästa möjliga sätt, och fick sig ett hastigt slut, på värsta tänkbara sätt.

Men som sagt, väldigt bra skrivet! :)
2006-12-30

  Emanuel H
Det var bra diktat! Lite speciellt att de sista fyra raderna rimmar på var tredje rad och de andra på varannan
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset