Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte mycket till sammanhang där inte. jag liksom flyter ut över mig själv.


kolla jag är ett virvelmarsvin




kolla kolla där brinner paris kolla kolla han är inte lika vacker som han & världen snurrar lite TILL

fortsätter

fortsätter

jag lovar, det spelar ingen roll att du håller på att
gå under : världen

fortsätter

obarmhärtigt
kolla jag virvlar runt i allt
stillestånd
kolla det är trehundra mil till närmaste regnbåge
kolla kolla det regnar
man kan hoppa i vattenpölar!

musiken skyddsnätet du är blind du försvinner löses upp
ghost ghost
kolla jag kan sluta andas
kolla mamma jag kan dö närsomhelst
det är upp till mig
det är upp till dig
när du vill gå hem.

bilarna avgaserna vi är det intelligentaste djuret
kolla einstein vrider sig
i graven
det ser roligt ut hohoho
kolla tomten är bara din feta granne med
för många promille i blodet med
lösskägg & skeva sanningar under den där
masken

pedofilerna joinar all over hela världen
fattar varandras händer; dansar
vi kan inte stoppa
dom kan inte
stoppa oss
vi bara flödar vi
tar alltid alltid
aldrig slut




Fri vers av harhjärta
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:02



Bookmark and Share


  Pausi
Vissa säger att hela ens liv passerar innan man dör.
Jag tror att man själv passerar hela livet, hela världen innan man dör. och efter att ha läst din text så tror jag att det är nog ungefär sådär det går till. Man liksom tappar kontrollen, flyter ut över sig själv och virvlar... Heela världen

sen slocknar man

grym text
2007-08-10

    ej medlem längre
du har jäklar ett
bra stream-of-conciousness..!
gillar språket, undertexten
rytmen.. skitbra
mina virvelmarsvin jublar
från hallen ;)
2007-01-08

  Robert W
det här greppar tag och jag gillar det.

fan alltså, poesi är inte alltid skitkass.
skönt att du visar mig det.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta