Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En 90-säng, decembersken och så du och jag förstås


En trygg arm lindas om mig
och jag slår upp ögonen

Decembersolen lyser utanför fönstret,
och jag vänder mig om
för att möta din nyvakna blick
Du ler

Godmorgon hjärtat!

Du viskar
kärleksfullt i mitt öra

\"Innan du vaknade älskling,
låg jag och såg på dig
när du sov

Du var så vacker!

Du hade ryggen mot mig
och din vita hud skimrade
i solens första strålar
som tittade in bakom gardinerna

Jag stack in näsan i ditt hår
för att få känna din doft

och jag tänkte för mig själv

att du är bara min.\"



Jag slår armarna om dig
och tänker


att det här kommer bli en bra dag





Övriga genrer av frozen_yoghurt
Läst 662 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:25



Bookmark and Share


    vinterflicka
underbar titel, jag blir bara så glad av detta :) tänker på en gammal 90-säng och småler, precis så... tack!
2007-01-21

  Arte
Underbar dag lär det ju bli !
2007-01-15

  Johan Nilsson
kärlek! :)
2007-01-07

  sorgsen
*ler*
Godmorgon min solstråle!
2007-01-07

  curra
Åh, underbart! Det är en fin känsla det.
2007-01-04

  yoyyo
:)
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt