:)
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)



det är nytt nu, love

 

jag har crazy baby i mig och ett helt nytt år fullt

med bärsmoothies istället för berusande drinkar

livet ska få äga mig nästa år och fylla mig

tills jag brister av hur stort det är

 

 

jag och crazy baby ska ut i världen

och vira röda sidenband runt anklarna i håret och runt

dina vackra lår

 

 

vi ska skaka lockarna till elvis och shaka butt

för allt där finns är lycka och en och annan tår

vi vet att vi kan övervinna allt det där

för våra ögon skiftar i färg

och kan övertala vem som helst

till människokärlek och all lek som finns

 

 

jag och min crazy baby

 





Fri vers av volatile
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 16:47



Bookmark and Share


  aol
suverän säger jag bara
2007-12-27

  Freeman
Diggar skarpt!!! =D

Go for it and never give up!
2007-01-10

    Camillaa
mycket bra skrivit :)

/ C
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile