Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något att dö för

ingen återvändo

händerna hittar sin plats och möter öronen
viskningarna behöver inte längre bekanta sig för mig
utrymmet mellan fingrarna minskar
jag kan stänga öronen själv
och hemligheterna stannar på den säkraste platsen
någonsin

bakom ett år hör jag, trots tystnanden
smällar på det nya
raketer,
den förlorade delen av oss själva
något vi inte än önskat, lovat
försvinner
skjuts upp härifrån

en skål, glas mot glas
välkommen käftslag
champagnen är gul
ansiktet rött
bara stjärnor kan lysa
över ett livsprisma i svart

2007
mellan tvåan och sjuan tvingas mina ögon gå in
gå in för det nyaste året
vi saluterar ett liv
lyfter pupillerna mot himlen,
ikapp med kämpande naiva kolsyredjur
saluterar jag åt helvete
och låter lögnen om livet
implodera i ett enda hav av
fyrverkeri.

gott nytt år.






Fri vers av _19900228
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-12-31 19:14



Bookmark and Share


  PetraSally
ETT JÄTTE !!! GOTT NYTT ÅR - tillbaka!!!
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

_19900228