Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- - -









ser du inte strimman,
på min hand
dansar en stund av
ingenting
solen kyler mig igen
ser du inte vintern
i min handflata rinner
en sekund av is
jag samlar tanken på dig och
inväntar
hör du mig,
min tanke halkar och
pupillen reflekterar
ett famntag under nyfälld
slumpmässig snö




jag har en dröm.







Fri vers av _19900228
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-02-02 21:20



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
intressant bild
väl värd att bevara
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

_19900228