Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEK


KÄRLEKEN TITTAR FRAM

KÄRLEK ÄR NÄR DU TITTAR I NÅGON ÖGON
OCH SE HENNES HJÄRTA

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-12-31 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G