Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självterapi. Behov av att få ut det.


Varför händer det alltid på nyårsafton?

Alltid ska det gå rakt åt jävla pipsvängen.
Jag orkar inte mer
Vända ryggen till och försvinna

Jag vill slå på något
Vad som helst
Slippa orden som slår mot mina trumhinnor
De orden du höjde rösten för att säga

Fan vad jag hatar den här jävla skiten
Bli aldrig kär det är mitt råd
Du blir bara bränd och överkörd
Och tro mig det gör jävligt ont
Överallt

Att älska någon kan göra så ont
Jag vill inte mer
Jag orkar verkligen inte mer
Slå mig
Misshandla mig

Bägaren har runnit över
Än en gång står jag ensam och jag orkar inte mer!




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-12-31 21:53



Bookmark and Share


  aftermath
kanske inte låter som nån tröst nu, men det kommer en ny känsla sinom tid.
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1