Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hm...

Nytt år
Nytt liv
Nytt jag
Eller?




Fri vers av Kakaan
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-01-01 11:43



Bookmark and Share


    amalia
den var väldigt bra. rubriken passade. den fick en att börja tänka på en gång. den var många tankar som kom upp. det kändes som det var em frågasättning om det här med ny år. om man värkligen behöver börja om på nytt eller om det var till åtet att bara fortsätta utan att börja om.
den var väldigt bra
2007-01-04

  Poetnissa
Jag gillar dina korta rader och ditt sätt att skriva i motsättningar. Det är effektfullt. Jag har läst en del av det du skrivit och föreslår genomgående färre versaler - som har en tendens att hacka upp texten - samt att du vidgar/för temat vidare då och då. Alltså inte stannar så tidigt i tankebanan/händelsen, utan kör på lite till.

Den här dikten gillar jag pga att du upprerar ordet "nytt" och för att det ställer en viktig och allmängiltig fråga på ett komprimerat sätt - en fråga som ju egentligen inte går att svara på. Därför sitter frågetecknet extra fint....
2007-01-03

    Camillaa
helvete, jag rdaerade min text,
såg att du hade kommetnerat,
sparade du den inte eller någót?!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan