Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

......

Den som var gjord av dig och mig

Förlorade vi

Vi hann glädjas en liten stund

Men aldrig lära känna den




Fri vers av habibty
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-01-01 13:19



Bookmark and Share


    Camillaa
Gripande läsning!

/ C
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty