Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Theo III

Han var mitt allt, min Theo
Med sina rödrosiga kinder
Sin lilla kropp
Och det underbara leendet

Jag saknar honom
Han var en sån underbar människa
Men fick så kort tid på vår jord

Jag vill ha min son hos mig
Älska honom precis så som en mor ska älska sin son
Se honom växa upp
Spela fotboll
Den första flickvännen
Till och med den första fyllan

Min son dog i mina armar
Ingen läkare kunde rädda honom
När jag tänker på det känns allt så oväsentligt
Varför bry sig om små saker?

Med ett nytt år och nya möjligheter ska jag kämpa
Visa min son
Att mamma kan göra allt
Hon är en stålmorsa se\'ru¨

För din skull Theo ska mamma klara allt, om inte det mesta åtminstone..




Fri vers av FanaticaNr1
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-01-01 16:21



Bookmark and Share


    Camillaa
Gud va fint skrivit,
jag gillar innehållet!

/ C
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

FanaticaNr1
FanaticaNr1