Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisor av blått

Det fanns ett fält med blommor
I min egna vaggvisa

Alla blommorna var gjorda av
Papper och kärlek
(Kärlek som jag tog från dig)

Men pappers blommorna
Vissnade (så som jag sakta gör)
Och föll en och en till marken

Det var synd att någon aldrig fick
Besöka min värld

För min värld är inte färglagd
Av rött, grönt, gult och blått längre
Utan av grått och svart




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-01-01 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie