Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam.........


Ensamhet

När alla löv börjar falla
När sommar dagar börjar bli kalla
och en höst vind dansar över en källa
då känner jag mig ensam

Efter kärleken jag trodde va äkta
Jag kan bara efter kärlek längta
och hur länge kan mitt hjärta mäkta
utan att krossas för det mitt hjärta vet
Jag måste bli vann vid min ensamhet

och alla mina gamla dagar drunknar
tills mitt sista lågasliv slocknar




Fri vers av Fanar
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-01-02 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar