Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
True story


Du döda artisten

Jag var killen

som spelade strängar av melodier
som rita tavlor av paradiset
som skrev en flod av dikter

Du ville bli sången

Du kom till mitt liv för att sjunga kärlek
Din sång skulle göra hjärtat din
hjärtat som DU krossa till tusen bitar
När du tog musiken och tog melodin......

Du ville bli tavlan

I en vinter natt, vinden smekte kallt
över din nakna kropp som fick den att rysa
En vinter vind som ödet hade valt
För att du skulle bli min art... min Monalisa

Du ville bli dikten

Du tog mina ord.... till dikter jag valt
och skar min själ.... med spik av sten
Själen som läktes med tårar av salt
När du dödade inom mig artisten.......

Nu står jag här

Utan artisten är jag inte längre hel

att lämna dig nu, skulle inte kännas fel

Försvinn från mitt liv
Jag vill hitta tillbaka artisten.... en borttappad del




Fri vers av Fanar
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-07 01:01



Bookmark and Share


  figurett
True story? När du, tog musiken och tog melodin...? Mona Lisa avbildade du på en pidestal, i eufori skapades en vacker illusion om värde, grunder, för sent insågs att du sålt din intuitiva själs leende för drömmar som egentligen var samhällets, traditionens. Dina egna tankar har i detta bara inte hittat sina form, hav tröst i tiden, sår som öppnats läks ger en ny inspiration, av erfarenhet.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fanar
Fanar